Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465122
Прогноз погоди
Міський голова Житомира В.Т. Шелудченко – «Посол миру»
21 жовтня 2009 року 13:13

20 жовтня 2009 року у готелі «Київ» відбулась урочиста церемонія нагородження Міжнародної програми «Посол миру – 2009», організована Федерацією всесвітнього миру.

            Метою програми було визначення та відзначення Послів Миру як особистостей, які присвячують свою діяльність та пропагують утвердження загальнолюдських цінностей, міцних родин, міжнародної та релігійної гармонії, сприяння встановленню та збереженню миру, злагоди та порозуміння в суспільстві і у світі.

            Україна перейняла миротворчу естафету з Нью-Йорка, яка буде продовжена в інших країнах світу. Впродовж останніх 10 років Федерація всесвітнього миру побудувала світову мережу Послів миру – лідерів політичної, релігійної, соціальної, бізнесової та інших сфер. Найкращий шлях подолання конфліктів та війн – це зміцнення своєї родини, внесення ладу в діяльність свого колективу, громади, суспільства.

            З вітальним словом перед присутніми виступив Жак Маріон, Генеральний секретар Євразійського відділення Федерації всесвітнього миру та Суміко Макіно, голова культурного центру «Сан», Японія.

            Звання «Посол миру» також одержали: міністр охорони здоров’я у 2005-2007 рр., заслужений лікар України Поляченко Юрій Володимирович, народна артистка України, професор, доктор педагогічних наук Стратієнко Тамара Миколаївна, народний депутат Верховної Ради України 3-го скликання, голова Державного комітету телебачення і радіомовлення у 2003-2006 рр. Чиж Іван Сергійович, директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» управління міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту Мартин Петро Миколайович, ректор Європейського університету, професор, заслужений працівник освіти України, член Колегії МОН України Тимошенко Іван Іванович. Серед інших нагороджено ще 8 осіб. 

 

Прес-служба Житомирської міської ради


Вітання Суміко Макіно, Голови культурного центру "Сан", Японія



Дипломанти Міжнародної програми "Посол миру - 2009"




Нагороджені званням "Посол миру - 2009" в Україні






Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове