Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477035
Прогноз погоди
У міській раді пройшов семінар з питань захисту конкуренції
29 жовтня 2014 року 14:22
29 жовтня 2014 року у сесійній залі міської ради відбувся семінар-нарада з питань захисту конкуренції за участю голови Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Безсмертного О.В., заступників міського голови, керівників комунальних підприємств та представників виконавчих органів міської ради.

Зокрема, Олександр Безсмертний поінформував присутніх про функції та структуру обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. Також йшлося про адвокатування конкуренції, антикорупційні дії та приклади усунення недобросовісної конкуренції.

«У першу чергу діяльність відділення спрямована на захист та розвиток конкуренції, на соціально важливих ринках згідно з пріоритетами Антимонопольного комітету України на 2014 рік, зокрема, у сфері приєднання об’єктів замовника до мереж електро-, газопостачання, проведенні досліджень ринків», - зазначив О.Безсмертний.

Також він поінформував, що на розгляд відділення надійшло 66 заяв про порушення, порушено 39 справ про захист економічної конкуренції, 33 порушень припинено шляхом прийняття рішень про застосування передбаченої законом відповідальності або шляхом надання рекомендацій стосовно припинення дій (бездіяльності), які містили ознаки порушень.

У продовження семінару у кабінеті в.о.міського голови Любові Цимбалюк відбулася нарада з окремих питань взаємодії Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та виконавчим комітетом міської ради.

«Ми постійно співпрацюємо з територіальним відділенням Антимонопольного комітету України. Завжди отримуємо фахову консультацію та оцінку тих чи інших проектів документів», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare