Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476838
Прогноз погоди
У Житомирі вшанували пам’ять воїнів-визволителів України
28 жовтня 2014 року 15:15
Сьогодні, 28 жовтня, у День визволення України від фашистських загарбників відбулося урочисте покладання квітів до Монументу Вічної Слави з нагоди відзначення 70-ї річниці.  У мітингу  взяли участь  голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, кандидат на посаду заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Ярослав Лагута, ветерани, духовенство, громада. Керівники міста та області висловили переконання в тому, що подвиг наших батьків і дідів буде жити у віках.

Олександр Бочковський зазначив, що сьогодні не можна забувати подвиг тих, хто загинув для того, щоб звільнити нашу країну, наше місто від фашизму.

«Ми і зараз виборюємо свою незалежність, свою свободу, ми зараз виборюємо своє майбутнє. Громада міста пишається тим, що ми живемо в місті, де є 95-а аеромобільна бригада, де є 8-й армійський корпус, де є наші прикордонники. Ви славно тримаєте ті здобутки, ту звитягу, які передали вам наші шановні ветерани», - наголосив О. Бочковський.

Голова обласної організації ветеранів України, депутат обласної ради, генерал-майор у відставці Микола Каширін зазначив: «Дорогою ціною дісталася перемога та звільнення України. Немає жодної родини, яка б не постраждала від цієї війни. Ветерани разом з усім українським народом показали зразок мужності та героїзму у роки війни. Їх дух не був зломлений. На жаль, час невмолимий, люди йдуть з життя, ветеранів стає все менше».

Наприкінці мітингу-реквієму керівництво міста та області, ветерани і мешканці Житомира помолилися за загиблих у роки війни.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare