Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482551
Прогноз погоди
Звернення до житомирян та кандидатів у народні депутати України
22 жовтня 2014 року 11:30
Шановні житомиряни та кандидати у народні депутати України!

26 жовтня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

Сьогодні наша країна переживає нелегкі часи, але незалежно від наших симпатій та антипатій ми повинні забезпечити проведення чесних та прозорих виборів.

Я, як керівник міста, виконуюча обов’язки Житомирського міського  голови, роблю усе можливе для підтримання спокою та миру у місті Житомирі. І сьогодні надзвичайно важливо - об'єднати спільні зусилля громадян і політиків.

Тому закликаю усіх житомирян прийти 26 жовтня на виборчі дільниці та зробити свій вибір, а політичні сили – бути толерантними, відповідальними у своїх висловлюваннях, перевіряти інформацію, оперувати виключно фактами та не перешкоджати праву громадян на вільне волевиявлення.

Шановні житомиряни, закликаю вас свідомо віднестися до нинішніх виборів до Парламенту. У разі порушення особистого виборчого права прошу не зволікати та відстоювати своє конституційне право.

Бажаю усім нам обрати достойного народного депутата, який представлятиме інтереси житомирської громади та відстоюватиме проблеми міста у Верховній Раді.
 
В.о.міського голови  Любов Цимбалюк
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare