Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482209
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
22 жовтня 2014 року 09:01

 

Щотижневий звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради за період з 13.10.14  по  17.10.14 р.
 
Проведено наступну роботу з виконання повноважень по контролю за станом благоустрою в  м. Житомира:
 
здійснюється  контроль за виконанням вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.04.14 № 117 « Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира», а саме демонтажу об’єктів:вул. Велика Бердичівська, 89, вул. Велика Бердичівська, 56, вул. Велика Бердичівська, 69.
 
За невиконання вимог рішення на власників, які не демонтували свої об’єкти складаються протоколи. За звітний період складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення передбачене ст. 152 КУпАП:

вул. Михайлівська 3

вул. Михайлівська 17

вул. Михайлівська 18

вул. Михайлівська 18,
 
На виконання доручення №29 /Д п.4 по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку та інших вулицях міста проведено ряд рейдів. По факту виявлених порушень складено 2 протоколи: вул. Вітрука/ Корольова, пл.Перемоги.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста виявлено самовільне складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок. По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За минулий тиждень надано 19  приписів. Перевірено виконання раніше наданих приписів: вул. Максютова, 9, пр. Миру, 51.
 
Перевірено виконання раніше наданих приписів:
- балансоутримувачами  підземних інженерних мереж виконано роботи по накриттю оглядових та приймальних колодязів: вул. Перемоги,99, вул. Чехова,26, вул. Новосінна,34, вул. Перемоги,91.

Перемоги, 91

Перемоги, 99

Новосінна, 34

вул. Чехова,26

 
За не своєчасне виконання робіт по прибиранню прилеглих територій та утримання їх в не належному санітарному стані  складено 2 протоколи :
- по вул. Мала Бердичівська, 7 на виконавчого директора іудейської релігійної громади  Медведєва С.А.
- по вул. Корольова,39 на завідуючого господарською частиною Агроекологічного університету Кияна О.Г.: вул. Мала Бердичівська,7, вул. Корольова, 39.

вул. Корольова, 39

вул. Корольова, 39

 
Виявлено ряд робіт з порушенням існуючого благоустрою, які виконувались без відповідних погоджень. По факту порушень складено 3 адміністративні протоколи :
- начальника відділу капітального будівництва КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради Бойчука А.С. з приводу проведення земельних робіт з порушенням грунтового покриття: пр. І.Богуна, 6,
- майстра ТОВ « Житомиренергобуд» Крюкова Д.Ю. з приводу проведення земельних робіт з порушенням грунтового та асфальтового покриття: вул.Бородія/Гоголівська,
- майстра ПАТ «Київсільелектро» Довганюка Ю.Д. з приводу проведення земельних робіт з порушенням асфальтового покриття проїжджої частини провулку:
пров. Меблевий.
 
Проведено роботу по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб які ухиляються від заключення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів по вул.Сабурова. У ході роботи надано 12 приписів, складено 1 протокол.
 
У результаті вжитих заходів, комунальними службами міста проведено роботу по прибиранню несанкціонованих смітникових звалищ по провулку Цюрупи та вул. Шолом Алейхема.
 
Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare