Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 75
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 464414
Прогноз погоди
Громадські слухання щодо впорядкування торгівлі квітами в місті Житомирі
17 жовтня 2014 року 08:27

У Житомирському будинку культури відбулися громадські слухання з приводу обговорення питання впорядкування торгівлі квітами в місті Житомирі. Серед присутніх були: перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, очільники профільних управлінь та департаментів міської ради, а також безпосередньо представники торгуючих квітами та їх сім’ї.

За ініціативи Сергія Сухомлина , з активом торгуючих квітами відбулося декілька зустрічей, де їм були запропоновані різні місця, куди вони могли б переміститись. Та за результатами переговорів і самих громадських слухань, квіткарі нікуди не пішли і не бажають полишати роками об лаштовані місця.

Рішучі кроки, спрямовані на ліквідацію стихійної торгівлі та впорядкування вулиць Житомира, міською владою здійснюються для забезпечення зручності мешканців міста, продажу в належних умовах якісної та безпечної продукції, дотримання правил з благоустрою, забезпечення рівних умов для суб’єктів господарювання – продавців. Для цього на сесії міської ради 18.06.2014 було прийняте відповідне рішення «Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста», згідно якого торгівлю на вулицях, майданах і тротуарах, а також в місцях не передбачених для торгівлі, на території міста заборонено.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове