Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479400
Прогноз погоди
Звіт КП "Інспекція з благоустрою"
15 жовтня 2014 року 14:34

 

Проведено наступну роботу з виконання повноважень по контролю за станом благоустрою в  м. Житомирі:
1. Взято на контроль проведення робіт пов’язаних з порушенням благоустрою     м. Житомира, в тому числі :
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
6
7
-
1
8
   22
2. Відновлено благоустрій порушений під час виконання  робіт по ремонту або прокладанню підземних інженерних мереж в м. Житомирі, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
21
6
8
4
4
43
3.Надано приписів юридичним та фізичним особам на усунення порушень у сфері  благоустрою в м. Житомирі, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
1
-
-
41
    68
110
4. Складено адміністративних протоколів, згідно ст. 152 КУпАП, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
-
-
-
2
5
7
       
     Продовжено  контроль за виконанням вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.04.14 № 117 « Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира», доручення №29 /Д п.4 по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку та інших вулицях міста.    
        Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста виявлено самовільне складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок. По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За минулий тиждень складено 4 протокола згідно ст. 152 КУпАП, надано 25 приписів. Перевірено виконання раніше наданих приписів: вул.Небесної Сотні, 48, вул.Велика Бердичівська, 8, вул.Мануїльського, 39., вул.Свободи, 23, вул.Любарська, 14.
Проведено роботу по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб які ухиляються від заключення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів по вул. Корольова . В ході роботи надано 21 припис, укладено 5 договорів.
Перевірено виконання раніше наданих приписів :
власником об’єкту  «Ремонт взуття» виконано роботи по фарбуванню фасаду по вул. Домбровського, 28:
після надання приписа власником приватного житлового будинка № 23 по вул. Свободи організовано роботи по приведенню в належний технічний стан власного паркану, прибирання бур’яну зі сторони території загального користування: вул. Свободи, 23.
після надання припису КП « Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна», комунальними службами міста ліквідоване стихійне смітникове звалище, яке утворилось на автостоянці поруч з « Гідропарком» по вул. Черняховського, 167.
       Складено 2 протоколи по факту самовільного розміщення оголошень на опорах освітлення: вул. Максютова, вул. Театральна.
Також було зафіксовано розміщення агітаційних матеріалів в невстановлених для цього місцях. По факту порушення направлено лист до голови територіальної виборчої комісії та проведено роз’яснювальну бесіду з представниками кандидатів в депутати про заборону розміщення агітаційних матеріалів в невстановлених місцях та додержання вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 29.08.2014 №364 «Про відведення місць та обладнання стендів, дощок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 р.»
     За не виконання раніше наданих приписів з приводу належного утримання кришок люків оглядових та приймальних колодязів на заступника начальника цеху ТЕЛСІР ПАТ «Укртелеком» Курилюка С.М. складено адміністративний протокол та зобов’язано в найкоротший термін провести роботи по накриттю колодязів. З метою запобігання травмування мешканців та гостей міста проведено роз’яснювальну роботу щодо проведення інвентаризації належних товариству оглядових колодязів для мобільного реагування та накриття відсутніх люків:     вул. Щорса, 145.
     Також перевірено виконання раніше наданих приписів по накриттю кришок люків :  вул. Кибальчича, 8, вул. Кондратюка, 3, вул. С.Наливайка, 2, вул. Кондратюка, 9.
      Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.
 
 
 Начальник КП “Інспекція з
 благоустрою м.  Житомира”                                                            
 Житомирської міської ради                                                           Ю.А.Самборський

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare