Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482087
Прогноз погоди
Благодійний ярмарок «Молюсь за тебе, Україно! За кожного батька, за кожного сина»
14 жовтня 2014 року 15:39
13 жовтня з нагоди християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці  у Житомирі відбувся Благодійний ярмарок «Молюсь за тебе, Україно! За кожного батька, за кожного сина».


Мета акції - збір матеріальної допомоги Житомирському військовому  шпиталю в/ч А1065.

Організаторами заходу виступили Житомирська міська рада  та громадська організація «Спілка небайдужих жінок».

 

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк щиро вдячна усім житомирянам, хто надає посильну допомогу нашим захисникам: «Сьогодні, саме небайдужі житомиряни - хто добрим словом, а хто добрим ділом - допомагають армії. Я радію, що житомирська громада щохвилини доводить, що ми - єдина родина, і кожен боєць - це наш брат, наша дитина, батько. Кожна листівка, намальована дитячою рукою, кожен лист із словами вдячності та новинами із Житомира, засоби захисту, одяг, продукти харчування, машини із військовим спорядженням - усе надзвичайно важливе для наших хлопців там, на Сході. Також важливо допомагати і тим, хто отримав поранення, хто, нажаль, повернувся не у відпустку додому, а потребує медичної допомоги»,- зазначила Любов .Цимбалюк .


За словами голови правління Громадської організації «Спілка небайдужих жінок» Світлани Жаворонкової ініціаторами  та натхненниками проведення ярмарку стали житомирські художники, які запропонували продати свої картини для допомоги військовим.

«Це вже третій благодійний захід, організований задля допомоги нашим бійцям, котрі беруть участь в антитерористичної операції. Початком цієї благодійної місії у травні став аукціон, під час якого було зібрано 120 тис. грн. Ці кошти були спрямовані на рахунки дітей загиблих учасників АТО. Наступним етапом стала акція «Підтримай героя» до Дня міста Житомира. Виручені 65 тис. 700 грн були розділені на потреби 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади, Північного регіонального управління та Житомирського військового госпіталю», - зауважила Світлана Жаворонкова.


У Благодійному Покровському ярмарку взяли участь 83 навчальні заклади: центри розвитку дитини, загальноосвітні школи, гімназії, позашкільні навчальні заклади Житомира.

Під час благодійної акції на потреби Житомирського військового госпіталю зібрали 16 тисяч 293 гривні.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare