Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482612
Прогноз погоди
Вітання з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби
10 жовтня 2014 року 23:47
Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби!
Прийміть найщиріше вітання з вашим професійним святом!
Ви робите надзвичайно відповідальну справу. Це не гучні слова. Від вашої роботи залежить стан здоров’я житомирян. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям впевненість у власних силах.
Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям впевненість у власних силах. Досвід і глибокі знання поєднуються з загостреним почуттям відповідальності за здоров’я людей, утвердженням здорового способу життя.
Щодня ви контролюєте питання профілактики інфекційних хвороб, професійних захворювань, дбаєте про безпеку середовища проживання. Ваша робота, своєчасне проведення профілактичних та протиепідемічних заходів дає змогу зберегти здоров’я житомирян.
Від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та від  себе особисто бажаю всім працівникам державної санітарно-епідеміологічної служби міцного здоров'я, щастя, благополуччя, нових трудових звершень в ім'я розвитку України та злагоди в нашому суспільстві.

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare