Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили Всесвітній день пошти
9 жовтня 2014 року 18:27
9 жовтня, у Житомирі з нагоди відзначення Всесвітнього дня пошти відбулося урочисте спецпогашення конверту «Україна – єдина країна, единая страна».  Таким чином Житомир долучився до акції, яка цього дня відбулася одночасно в усіх областях України. Церемонія спецпогашення є традиційною у поштовій культурі. Новий конверт гаситься спеціальним штемпелем «Перший день», який, відповідно до поштових законів, діє всього один день, і відтак конверт вводиться в обіг.

Дану акцію підтримали  і присутні на урочистостях голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик та директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук, вітаючи всіх тих, хто пов’язав своє життя з поштою, підкреслювали, що незважаючи на розвиток сучасних технологій поштовий зв'язок залишається невід’ємною частиною сучасного суспільства. З нагоди професійного свята керівництво міста та області  вручили працівникам пошти  подяки, грамоти та подарунки.

Вітаючи колег, директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Нечипорук Олександр,  зазначив, що у  поштовій мережі Житомирської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» працює 3388 осіб, половина яких – листоноші та наголосив: «92% працівників пошти – це прекрасні жінки. Жінки-поштовички  наймолодші і найкращі в Україні. Їх середній вік складає 38 років».

Також Олександр Нечипорук повідомив, що Житомирська дирекція УДППЗ обіймає перше місце в Україні по наданню адміністративних послуг.

Заступник Житомирського міського голови Є. Демчик передав працівникам поштового зв’язку вітання  від в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк, а також наголосив на важливості роботи працівників поштового зв’язку: «Ваша праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених  великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку. Організована вами  акція «За мир в єдиній Україні» - ще один крок для об’єднання українців».

З нагоди свята на території Житомирської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку  також провели виставку української вишивки та дитячих малюнків на асфальті на тему «Україна – єдина». На завершення святкування Міжнародного дня пошти присутні на заході діти спільно з працівниками пошти випустили у небо жовто-блакитні повітряні кульки з листівками,  в яких написали побажання миру, щастя, добра та любові народу України.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare