Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481406
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
7 жовтня 2014 року 17:57
Проведено наступну роботу з виконання повноважень по контролю за станом благоустрою в  м. Житомирі:
       1. Взято на контроль проведення робіт пов’язаних з порушенням благоустрою     м. Житомира, в тому числі :
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
7
5
8
6
10
  36
                         
       2. Відновлено благоустрій порушений під час виконання  робіт по ремонту або прокладанню підземних інженерних мереж в м. Житомирі, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
10
4
4
6
4
28
 
       3.Надано приписів юридичним та фізичним особам на усунення порушень у сфері  благоустрою в м. Житомирі, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
1
1
1
47
      41
91
          
     4.Складено адміністративних протоколів, згідно ст. 152 КУпАП, в тому числі:
 
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
-
-
-
1
5
6
       
Продовжено  контроль за виконанням вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.04.14 № 117 « Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира», доручення №29 /Д п.4 по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку та інших вулицях міста.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста виявлено самовільне складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок. По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За минулий тиждень складено 1 протокол згідно ст. 152 КУпАП, надано 19 приписів. Перевірено виконання раніше наданих приписів: вул. Максютова,11, вул. Максютова, 9, вул. Котовського,71.
 
Директором ПП «ВЖРЕП №4 Тичиною В.А. не організовано вивіз деревени після зрізання дерев. По факту порушення надано припис: вул. Андріївська,13.
 
Проведено роботу по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб які ухиляються від заключення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів по пр.5-му, 6-му Польовому. В ході роботи складено 4 протокола згідно ст.. 152 КУпАП та направлено на розгляд адміністративної комісії по місцю проживання порушників.

Під час здійснення контролю за станом благоустрою інспекторами було виявлено смітникове звалище утворене на автостоянці перед «Гідропарком» вул. Черняховського, 167 . По факту порушення направлено припис керівництву КП « Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна» в якому наголошено про необхідність ліквідації зазначеного звалища: вул.Черняховського,167.
 
Складено адміністративний протокол на керівника ТОВ « Екопоінт –Житомир» Соловейчика Г.Б. з приводу несвоєчасного прибирання сміттєзбірного майданчика на розі вулиць Якіра/ Барашівська, що привело до утворення смітникового звалища. Під час складання протоколу було наголошено про необхідність своєчасного вивозу сміття з контейнерів та належного утримання смітникових майданчиків: вул. Якіра/Барашівська.

Виявлено значну кількість відкритих оглядових та приймальних колодязів. Для встановлення належності об’єктів направлено приписи керівникам підприємств, які мають на балансі підземні інженерні мережі. Також в приписах зазначено про необхідність відновлення та накриття кришками люків колодязі: вул. Лесі Українки, 3, вул. Мануїльського 13/2, вул. Короленка 4-а, вул. Московська, 5, вул. Новопівнічна, 3, вул. Перемоги, 99, вул. Східна, 56, вул. Гоголівська/Східна.
  
По раніше наданій інформації, працівниками КП «УАШ» Житомирської міської ради проведено ремонт асфальтового покриття місцевих заїздів: вул. Велика Бердичівська, 66, вул. Велика Бердичівська, 50.
 
Після надання припису керівництву КП « Житомирводоканал» Житомирської міської ради проведено роботи по відсипці місця проведення робіт щебенем та підготовлення до асфальтування, направлено загальний припис з вимогою відновлення порушеного асфальтового покриття: вул. Київська, 59 
 
Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.
 
Начальник КП “Інспекція з благоустрою м.  Житомира” Житомирської міської ради   Ю.А.Самборський


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare