Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482209
Прогноз погоди
Відбулося чергове засідання комісії по розподілу коштів
7 жовтня 2014 року 10:22
6 жовтня 2014 року відбулася прес-конференція щодо роботи комісії по розподілу коштів зібраних під час благодійного марафону "Допоможи героям",  де організатори поінформували житомирян про результати заходу та провели чергове засідання комісії по розподілу коштів.
 
Гроші, зібрані під час марафону, виділятимуть на лікування, протезування чи придбання ліків, операції для військовослужбовців, які отримали поранення під час виконання бойового завдання у зоні АТО.

На засіданні члени комісії по розподілу коштів  також розглядали та вивчали заяви на отримання фінансової допомоги. Зокрема, вже надійшли заяви від рідних військовослужбовців 95-ої окремої  аеромобільної бригади та керівництва Житомирського військового госпіталю.

Голова комісії в.о. міського голови Любов Цимбалюк зазначила: «Ми будемо вивчати кожну заяву окремо. Відмовити у задоволенні прохання дуже легко. Але ми підемо іншим шляхом: у разі виникнення питань,  ми вивчатимемо  обставини, проблеми та шукатимемо найкращий вихід з кожної ситуації, тому що за кожною заявкою - доля людини, майбутнє її родини».

За словами організаторів, збір коштів продовжується. Голова БФ «Разом за справу»Віктор Євдокимов повідомив,  що на рахунку марафону "Допоможи героям" вже є понад 270 тисяч: «Нещодавно  на банківський рахунок було перераховано ще  55 тисяч гривень. Цю суму передала  єпархія  архієпископа  Житомирського і Новоград-Волинський Никодима».

Ініціатори благодійної акції повідомили, що захід підтримують і інші релігійні конфесії Житомира, яким попередньо координаторами проекту було розіслано листи з проханням підтримати благодійний марафон.

Іван Мартинчук та Віктор Євдокимов вручили подяки усім причетним до проведення марафону «Допоможи героям». Серед них в.о.  міського голови Любов Цимбалюк, голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, представники органів студентського самоврядування, артисти, керівники творчих колективів, журналісти та підприємці.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare