Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465092
Прогноз погоди
Діти отримали ігровий майданчик
4 жовтня 2014 року 20:42
У дворі між будинками №№12 і 14 по вулиці Офіцерській встановлено дитячий майданчик.

Влітку мешканці вулиці звернулися до першого заступника міського голови Сергія Сухомлина з проханням встановити в одному з дворів ігровий майданчик для дітей. За словами однієї з мам – Людмили, на їх вулиці багато сімей з дітьми, а найближче місце, де їм можна погратися,  в районі ЗОШ№26.

«Ми звернулися до Сергія Сухомлина з проханням встановити такий необхідний для нашого мікрорайону майданчик, - каже Людмила. - Ми зібрали більше 50 підписів, написали звернення. Ми вже неодноразово звертались до Сергія Івановича, він ні разу нам не відмовив і тут сказав, що знайде можливість».

Перший заступник міського голови закликав благодійників підтримати ідею і вже спільно, об’єднавши зусилля та бажання, стало можливим встановлення ігрового місця для маленьких житомирян.

Наталія Дайнеко, одна з матусь двору каже, що від тепер мами будуть щасливішими: «Тому, що нам не потрібно буде далеко ходити, не потрібно шукати де погратися з дітьми, щоб вони не лізли на дорогу, не лізли під машини чи на якісь небезпечні об’єкти».

Фарбувати та доглядати за дитячим майданчиком обіцяють самі сім’ї, які ним і користуватимуться, а допомагатимуть їм представники КВЖРЕПу.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове