Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482108
Прогноз погоди
Газета «Місто»: звіт про роботу та плани на майбутнє
1 жовтня 2014 року 16:31
1 жовтня 2014 року на засіданні виконавчого комітету міської ради заслухано звіт про роботу КП «Інформаційно-видавничий центр» Житомирської міської ради. Члени виконкому підтримали рішення та запропонували директору підприємства представити Концепцію розвитку газети «Місто».

Директор підприємства Тетяна Пашкевич зазначила, що порівняно із минулим роком газета дуже змінилася, зросли доходи підприємства: «Доходи від рекламних матеріалів зросли у два рази, збільшився тираж із 600 до 4300 примірників, газета веде сторінку у соцмережі та скоро матиме власний сайт».

Щодо наповнення газети матеріалами, Т.Пашкевич зауважила, що комунальна газета повністю змінила свій дизайн, ведуться постійні рубрики «Слово депутата», «Слово члена міськвиконкома», «Говорять житомиряни», «Незвіданий Житомир», «Консультації фахівців».

Керівник підприємства запросила членів міськвиконкому підтримати видання та передплатити газету «Місто» на наступний рік (передплатний індекс 61430).

В.о.міського голови Любов Цимбалюк зазначила, що газета за останній рік дійсно змінилася: «У газеті висвітлюється робота депутатського корпусу, виконкому, більше матеріалів про суспільно-значущі події, з життя громади міста. Сьогодні це газета ,що представляє думку багатьох, а не однієї особи. Тому прошу врахувати усі зауваження та пропозиції від членів міськвиконкому і працювати разом з усіма».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare