Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477410
Прогноз погоди
До Дня усиновлення житомирські родини провели благодійну акцію
30 вересня 2014 року 18:13
30 вересня в Україні святкується Національний День усиновлення. На відзначення цього свята прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу міста Житомира долучилися до проведення благодійної акції “Разом ми єдині” на підтримку прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу зі Сходу України, які у зв’язку із подіями в країні змушені були тимчасово виїхати в інші області нашої держави.

Організатором акції виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який за допомогою волонтерів міст Горлівка і Дніпропетровськ та отримав інформацію про сім’ї, яким потрібна допомога.

Дитячими руками були зібрані посилки з іграшками, засобами гігієни, канцтоварами, одягом та взуттям. В кожну посилку вкладені малюнки і листи зі словами підтримки, побажаннями миру та скорішого повернення додому.

Допомога буде адресною. Волонтери і колеги із Дніпропетровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручать зібрані подарунки семи сім’ям.
Підтримуючи одне одного, спільно легше долати труднощі. Разом ми єдині!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare