Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464681
Прогноз погоди
14 жовтня відбудуться громадські обговорення доцільності торгівлі квітами в центрі міста
29 вересня 2014 року 10:54
26 вересня 2014 року в.о.міського голови Любові Цимбалюк провела черговий особистий прийом громадян. На прийом прийшла Ініціативна група від торгуючих квітами на вул. Небесної Сотні. Вони вимагали не виганяти їх із звичного місця і зазначили, що мають відповідні дозвільні документи. Щоправда, названих документів із собою не взяли.
 
Любов Цимбалюк погодилась прийняти торгуючих квітами у будь-який зручний для них день, щоб вивчити дозвільні документи, якщо такі дійсно є. Разом з тим в.о.міського голови ще раз наголосила, що торгівлю у місті треба впорядкувати: торгувати на тротуарах неприйнятно.
 
«Місто має бути чистим і зручним. У вас є своя позиція – ви хочете торгувати саме на цьому місці. А ми керуємося законодавством, торгівля у місті Житомирі має бути впорядкована. Проведена велика спільна робота наших служб щодо ліквідації торгівлі сільськогосподарською продукцією власного виробництва, що здійснювалась у заборонених місцях. Їх переведено на ринки. Поступово крок за кроком стихійна торгівля буде припинена. Ми шукаємо, пропонуємо вам місця для торгівлі квітами. А ви почуйте житомирян, які хочуть жити у гарному місті, хочуть, щоб їх діти пишались своїм містом», - наголосила Л.Цимбалюк.

Як було раніше ініційовано в.о.міського голови Любов’ю Цимбалюк, дане питання буде винесено на громадські обговорення 14 жовтня 2014 року.
 
«Є різні думки: хтось хоче торгувати там, де звик, хтось – хоче жити у гарному, впорядкованому місті, і ми маємо чути не лише власні бажання, а  й думку інших. Тому дане питання виносимо на обговорення громади, щоб кожен житомирянин висловив своє бачення з приводу даного питання», - зазначила Л.Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове