Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482692
Прогноз погоди
У Житомирі працюють представники місії ОБСЄ
26 вересня 2014 року 18:26
25 вересня 2014 року у Житомирській міській раді відбулася зустріч в.о.міського голови Любові Цимбалюк зі спостерігачами ОБСЄ в Україні.

Іноземні гості поінформували про мету свого приїзду, що полягає у забезпеченні  незалежного моніторингу процесу підготовки та проведення виборів в Україні. Вони також цікавилися питаннями соціального захисту громадян, які прибули до Житомира з тимчасово окупованих територій і районів проведення АТО.

В.о.міського голови Любов Цимбалюк зауважила, що робота спостерігачів під час виборчого процесу вкрай важлива задля дотримання вимог законодавства та забезпечення вільного волевиявлення громадян України. Керівник міста також наголосила: «Міська влада буде всіляко сприяти роботі представникам ОБСЄ в Житомирі під час виборчої кампанії та переконана, що ніяких  проблемних питань та перешкод під час виборів не буде».

Спостерігачі також цікавилися політичними настроями житомирян, їх проблемами та  змінами, що відбулися у місті Житомирі після Майдану.

Любов Цимбалюк зазначила, що зміни відчуваються у кожному рішенні влади, у кожному призначенні посадовців. «Для нас важлива думка громади у будь-якій нашій дії. Проводяться громадські обговорення важливих питань, йдуть консультації з громадськістю. І сама житомирська громада стала активнішою: добре розуміють, що місто змінюється задля його мешканців і за безпосередньої їх участі», - сказала Л.Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare