Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481618
Прогноз погоди
Громадські слухання мiстобудiвних проектiв
23 вересня 2014 року 22:35
22 вересня 2014 року відбулися громадські слухання мiстобудiвних проектiв  "Детальний план території в районі вул. Черняховського та р. Тетерів" та "Детального плану території в районі вул. Коростишівської та Проїзду Арциховського".

Начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради Євгенія Черкасова розповіла про плани  міської ради щодо розвитку цих території відповідно до містобудівних проектів, що обговорюються.

"Детальний план території в районі вул. Черняховського, а саме за територією інституту радіосистем розроблений з метою визначення параметрів можливого використання цієї території, з метою реалізації даної території на земельних торгах. По діючому генеральному плану міста, частина території, що розглядається визначена, як територія малоповерхової садибної забудови, а частина - як територія зелених насаджень громадського користування. Для більш раціонального використання  цієї території, опрацьовано можливість забудови даної ділянки багатоповерховим (16 поверхів) та середньоповерховим житлом (9-8-7-4 пов.), з розміщенням закладів громадського обслуговування населення. Планується забезпечити 1800- 2000 мешканців житлом. Територія, на якій знаходяться зелені насадження, запропонована  для використання під реабілітаційний центр,а також дитячий садочок, розміщення якого заплановано у відповідності до розрахунків", - зазначила Є.Черкасова.
 
Також головний архітектор міста зауважила: "Що стосується детального плану території в районі вул. Коростишівської та проїзду Арциховського - ця територія визначена генеральним планом міста для  розміщення малоповерхової та садибної забудови, але з метою впорядкування цієї забудови розроблений детальний план. Пропрацьовано максимально щільне розміщення садибних ділянок, з метою найбільш ефективного та раціонального використання території міста". 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare