Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481521
Прогноз погоди
У Житомирі пройшли заходи до Дня партизанської слави
22 вересня 2014 року 14:41
У рамках відзначення Дня партизанської слави у місті Житомирі відбулися покладення квітів до меморіальних дошок В.О. Кременицькому, З.Й. Кириленку, до пам’ятників Г.І. Шелушкову та О.Д. Бородію.

Біля пам’ятного знаку «Партизанам-підпільникам Житомирщини» відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня партизанської слави за участю представників влади, ветеранів, громадськості.
 
Ветеран війни, колишній підпільник Іван Никифорович Якимчук, виступаючи перед присутніми, розповів: «Записався до підпільної організації, звідти - потрапив у партизанський загін. Там я в якості начальника і був до останніх днів війни. Під час війни отримав важке поранення – нині вже не можу самостійно ходити». Він також висловив сподівання, що Україні вдасться якнайшвидше повернутися до мирного життя.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський звернувся зі словами вдячності до присутнім ветеранів: «Ми пишаємося, що маємо можливість сьогодні бути поряд з Вами. Саме Ви боронили нашу незалежність і свободу. Сподіваємося, що нам не прийдеться повторювати Ваш подвиг. Дякуємо Вам за життя. Слава і низький уклін Вам!»
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare