Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482341
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк відвідала поранених бійців в Одеському госпіталі
19 вересня 2014 року 20:23
19 вересня 2014 року у рамках робочого візиту до Одеси в.о.Житомирського міського голови Любов Цимбалюк відвідала поранених бійців АТО, що проходять лікування у Одеському військовому госпіталі.
 
Керівник міста ознайомилася з умовами лікування житомирських військових, поспілкувався з бійцями та медичним персоналом. Любов Цимбалюк передала нашим землякам – військовим 95-ї аеромобільної бригади - продукти харчування та надала родині військового фінансову допомогу.
 
«Будучи в Одесі на форумі, я не могла не відвідати наших героїв, передати вітання та віру всієї громади Житомира у швидке одужання хлопців. Поранені у госпіталі забезпечені необхідним, отримують кваліфіковану медичну допомогу, проте, як і усім нам, надзвичайно важлива нематеріальна підтримка та живе спілкування. Сподіваюсь, що гостинці та добрі слова земляків будуть для наших бійців такі ж дієві у плані одужання, як й найефективніші лікарські препарати», - зазначила Л.Цимбалюк.
 
Любов Цимбалюк побажала усім пацієнтам Військово-медичного клінічного центру Південного регіону швидкого одужання та якнайшвидше повернуться до активного способу життя.
 
Житомирські військові зраділи візиту керівництва міста, подякували за гостинці та увагу. Хлопці щиро вдячні за вітання та підтримку від житомирян.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare