Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 192
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 481401
Прогноз погоди
Стартував марафон "Допоможи героям"
15 вересня 2014 року 18:26
15 вересня у Житомирі стартував благодійний марафон «Допоможи героям», метою якого є збір коштів на лікування поранених військовослужбовців Житомирської області. Організатор заходу – благодійна організація «Разом за справу».
 
Марафон складатиметься з ряду благодійних акцій та заходів, що закінчаться 25 вересня масштабним концертом у драмтеатрі. Гурти «Друга Ріка», «С.К.А.Й.», «Авіатор», артисти «Студії Квартал-95» братимуть участь у концертній програмі на безкоштовній основі.
 
Про готовність підтримати акцію заявили і представники влади, громадські активісти, молодь.
 
«Сьогодні кожен житомирянин вважає за честь віддати гроші на підтримку наших бійців. Ми щодня доводимо, що здатні на високі душевні вчинки. Це масштабна ідея, механізм збору та передачі коштів адресатам – прозорий. Тому не підтримати цей марафон просто неможливо!» - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Голова фонду благодійної організації «Разом за справу» Віктор Євдокимов повідомив, що кошти, зібрані впродовж акції, будуть передані на реабілітацію поранених військовослужбовців. ВІн також наголосив, що організатори марафону не підтримують жодну політичну силу.
 
Квитки на благодійний концерт можна придбати у касі драмтеатру та у ТРЦ «Глобал UA» (біля фонтану). Телефон для довідок: 0969024808.

 

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare