Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482612
Прогноз погоди
У Житомирі відбувся телемарафон «95-та, ми з вами!»
15 вересня 2014 року 20:29
«95-та, ми з вами!», – у День міста на вул. Михайлівській гуртом вигукували житомиряни. Саме під таким гаслом у неділю, 14 вересня, відбувся телемарафон між Житомиром та Слов’янськом. Рідні, друзі та знайомі військовослужбовців, які перебувають у східному місті в прямому ефірі мали можливість побачити та обмінятися теплими словами зі своїми захисниками.

Підтримати військових 95-тої окремої аеромобільної бригади прийшли не лише близькі, але й мешканці міста, які підтримують житомирських десантників. Одночасно атмосфера радості і смутку панувала на Михайлівській протягом всього заходу. Діти не стримували емоцій, побачивши батьків на телеекрані, а дорослим іноді, які як ніхто розуміють складність ситуації, не вистачало сил вимовити і слова. Втім, протягом 2-х годин великим родинним колом, житомиряни підтримували наших захисників.

Під час марафону мешканцям міста продемонстрували кілька коротких документальних фільмів: про життя Слов’янська після бойових дій, розповіді військових про те, що відбувалося у цьому місті ще кілька місяців тому та про реалії війни на Сході.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, спілкуючись з військовослужбовцями, побажав їм аби всі повернулися живими і здоровими якнайшвидше.

«Цього року ми не святкуємо День міста, буде ще багато свят. І справжнє свято буде лише тоді, коли ви всі живими та здоровими повернетесь у Житомир. Щастя вам, мужності. Ми вас всі чекаємо! 95-та, ми з вами!», – звернувся до військових Сергій Сухомлин.
 
Телемарафон організовано Житомирською міською радою ,громадською організацією "Це-TVоє", медіапідтримку забезпечив "Житомир.info"/


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare