Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463603
Прогноз погоди
Уся увага у День міста - нашим військовослужбовцям
13 вересня 2014 року 17:01
Цьогоріч урочистості з нагоди Дня народження міста Житомира відбувалися не у форматі свята, а в форматі відзначення знаменної дати. Таке рішення прийняв виконавчий комітет міської ради, зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в державі. Тому усю увагу, усі відзнаки у День міста – нашим військовослужбовцям, які відстоюють цілісність України на сході країни.
 
У своєму виступі під час урочистих заходів з нагоди 1130-ї річниці від Дня заснування міста Житомира в.о.міського голови Любов Цимбалюк висловила слова щирої вдячності всій громаді міста Житомира, яка об’єдналася питанні захисті нашої держави: «Сьогодні ми як ніколи єдині і спрямовуємо усі свої сили на  підтримку української армії. Кожен житомирянин щодня допомагає нашим військовослужбовцям».

Любов Цимбалюк вручила відзнаки Житомирського міського голови 22-м військовослужбовцям військової частини В1740. Усі глядачі аплодували героям стоячи.
Не залишились поза увагою у Дні святкування і поранені бійці, які наразі перебувають у військовому госпіталі м.Житомира.

13 вересня в.о.міського голови, члени виконкому міської ради та депутат міської ради завітали до військовослужбовців у медичний заклад. Вони пройшлися палатами та привітали бійців з Днем міста Житомира.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове