Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482446
Прогноз погоди
Виконавчий комітет та депутатський корпус міської ради висловлюють співчуття близьким і колегам П.Й.Павленка
8 вересня 2014 року 12:58
Виконавчий комітет та депутатський корпус Житомирської міської ради висловлюють співчуття близьким і колегам Петра Йосиповича Павленка.

Пішов з життя сумлінний працівник, ініціативний, технічно грамотний керівник, прекрасний організатор та доброзичлива людина. Життя Петра Йосиповича гідне визнання та поваги. Усю свою професійну діяльність він присвятив комунальній галузі міста Житомира.

Він зробив значний особистий внесок в розвиток КП «Житомиртеплокомуненерго» як потужного, стабільно функціонуючого виробника теплової енергії, вів активну діяльність в питаннях підвищення ефективності роботи застарілого обладнання. Займався вдосконаленням технологічних схем виробництва та транспортування теплової енергії, розробкою та впровадженням новітніх енергозберігаючих технологій. За роки діяльності під його керівництвом здійснена програма розвитку теплопостачання міста Житомира і ліквідовано дефіцит потужності теплоджерел.
 
Павленко П.Й. був одним з авторів впровадження помірної децентралізації системи теплопостачання м. Житомира на базі реконструкції існуючих ЦТП під котельні.

Під його керівництвом вперше в Україні виконано переобладнання двадцяти малоефективних котлів НІІСТУ-5 з доведенням ККД до 90-92 %. Також вперше в 2002-2003р.р. пропозицією П.Й.Павленка, котли вітчизняного виробництва типу ВК оснащені новітніми пальниками фірми „RIELLO”, в результаті чого досягнута висока ефективність використання палива та поліпшено інші техніко-економічні показники.

Ним запроваджено та втілено чимало заходів по вдосконаленню діючої системи теплопостачання.

Він був розробником пілотного «Проекту високоефективної системи теплопостачання м. Житомира зі створенням управляючої компанії по наданню комплексу житлово-комунальних послуг в окремому мікрорайоні», який було затверджено в міністерстві економіки за № 1/3 та виділено бюджетне фінансування.

Павленко П.Й. був власником трьох патентів на винаходи, автором багатьох наукових статей, опублікованих у пресі, Членом – кореспондентом Академії будівництва України з 1999 р., членом-кореспондентом Інженерної академії України з 2005 р.; вінбув переможцем конкурсу “Інженер року у сфері житлово-комунального господарства” 2003 року.

Нагороджений урядовими та відомчими відзнаками

Петро Йосипович служив прикладом для наслідування багатьох житомирян, був людиною з великим серцем, чесним і прямолінійним. Вічна та світла пам'ять!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare