Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464543
Прогноз погоди
На вихідних у Житомирі провели планові ремонтні роботи. Водопостачання відновлено вчасно
8 вересня 2014 року 09:02
5-6 вересня 2014 року на водогінних мережах міста Житомира у безперервному режимі  проводилися аварійно-відновлювальні роботи за планом, визначеним технічною радою КП "Житомирводоканал" і затвердженим Житомирською міською радою.
 
Для виконання планових ремонтних робіт було відключено централізоване водопостачання в місті. Як повідомила прес-служба КП «Водоканалу», у вказаний період  було здійснено зупинку машинних залів ВНС першого і другого підйомів, виконувались роботи з перекладки аварійних ділянок  розподільчих мереж водогону та заміни запірної арматури  по пров. Енергетичному, вул. Черняховського, на розі вул.Гоголівська - Шелушкова, Східна - Монтана, Вокзальна - Гоголівська та інших.
 
Управлінням з питань НС та ЦЗН міської ради спільно з КП "Житомирводоканал", управлінням комунального господарства міської ради було розроблено графік та організовано  підвезення питної води до підприємств, які забезпечували життєдіяльність міста за відсутності централізованого водопостачання.
 
За інформацією начальника управління з питань НС та ЦЗН міської ради Миколи Дідківського, всього питною водою забезпечено 22 установи та організації, на які було завезено 80 куб.м. води. Належній організації забезпечення підвозу води передувало проведення засідання комісії ТЕБ та НС під керівництвом заступника міського голови Едуарда Кругляка за участю усіх керівників галузей, яким підпорядковані підприємства, що мають за відсутності централізованого водопостачання продовжувати свою діяльність у звичному режимі.
 
Планові та профілактичні роботи на водопровідно-каналізаційних мережах та спорудах водопостачання міста були виконані у запланованих обсягах. Водопостачання відновлено вчасно. Уже на 8 год. 25 хв.  7 вересня 2014 року машинні зали першого і другого підйомів вийшли на штатний режим.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове