Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477326
Прогноз погоди
Вітання до Дня підприємця
5 вересня 2014 року 12:39
У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Відповідно до розпорядження міського голови 28 серпня 2014 року №483 за особистий внесок у розвиток економіки міста Подяками виконавчого комітету були нагороджені житомирські підприємці.

Під час вітального слова перший заступник міського голови Сергій Сухомлин подякував присутнім за їх роботу у розвитку Житомира та за підтримку 95-ої аеромобільної бригади.

"Цей рік, як не один з попередніх, складний. І та робота, яку ви робите - це героїчний труд. Тому що у більшості підприємств зараз на першому місці стоїть навіть не прибуток, а в першу чергу відповідальність за тих людей, які у них працюють. І те, що ви людям платите заробітну плату, те, що ви сплачуєте податки, в тому числі і в міський бюджет  - за це вам щиро дякую.  Велика вдячність і за ту, допомогу, яку ви надаєте нашим військовослужбовцям. Кожен з вас долучився до підтримки. Хлопці це відчувають. Під час мого нещодавнього перебування у Слов'янську командування 95-ої бригади передало вітання та слова вдячності за підтримку, яку надає місто Житомир та його підприємства",  - звернувся до присутніх Сергій Сухомлин.

Подяки та квіти за вклад в економіку міста в День підприємця від Житомирської міської ради отримали:
  • Усик Сергій Петрович, директор ПП «СКЕФАЛД-2» (будівництво житлових і нежитлових будівель)
  • Духота Валентина Петрівна, фізична особа-підприємець (надання послуг з громадського харчування у ліцеї №24 та гімназії №1)
  • Кисельова Наталія Анатоліївна, фізична особа-підприємцю (надання послуг з громадського харчування у школі №6)
  • Бірюченко Микола Володимирович, генеральний директор ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» (надання в оренду і експлуатацію власного чи орендованого  нерухомого майна)
  • Гнатюк Олег Дмитрович, фізична особа-підприємць (роздрібна торгівля деталями і приладдям для автотранспортних засобів)
  • Малін Володимир Борисович, директор ТОВ «РЕК» (виробництво обладнання зв’язку)
ДОВІДКА: У місті працює близько 24 тисячі суб’єктів малого і середнього підприємництва, діяльність яких охоплює всі напрями економіки та забезпечують роботою 65 тисяч житомирян.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare