Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482636
Прогноз погоди
У Житомирському дитячому садочку №29 відновили роботу двох груп
4 вересня 2014 року 11:18
Першими вихованцями оновлених груп стали 60 маленьких житомирян. Понад десять років групові приміщення займали орендарі, і лише цьогоріч там почали ремонтні роботи: замінили вікна, оновили стіни і підлогу, встановили сантехніку, відновили систему опалення з  утепленням підлоги на 1-му поверсі, реконструювали стіни, стелі, закупили меблі, ігровий матеріал та посуд. Придбано та встановлено сучасний ігровий павільйон, ігрові споруди для  спортивних занять та  ігор.
 
«Ми в місті йдемо послідовно в плані відновлення груп та робимо все можливе, щоб збільшити кількість місць в садочках. Потреба місць у садочках міста росте – це пов’язано з  підвищенням  народжуваності і збільшенням кількості дітей», - зазначив заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський та зауважив, що з міського бюджету на відновлення груп у Житомирському дошкільному навчальному закладі №29 було виділено більше 500 тис. грн.
 
В оновлених приміщеннях садочка з’явились дві додаткові групи для дітей раннього та старшого дошкільного віку, працевлаштовано 7 спеціалістів.
 
Довідка:
За останні 3 роки у місті відновлено роботу 31 групи, що дало можливість створити додатково майже 900 місць, що дорівнює 3-м повноцінним дошкільним закладам.
 
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 - це дошкільний заклад  загального розвитку дітей раннього і дошкільного віку, що належить до комунальної власності Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare