Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477075
Прогноз погоди
21 школа підтримує своїх військових-випускників
3 вересня 2014 року 18:21
Учні та педагогічний колектив 21 Житомирської школи  в актовій залі навчального закладу зустрілися зі своїм випускником, а нині військовим 30-ої механізованої бригади. 22 річний Сергій служить в зоні проведення АТО, відпустку отримав на 4 доби з невтішних причин. Батько у Сергія, теж військовий, офіцер, його захопили в полон, хлопця відпустили підтримати маму та сестру, - розповідає Сергій:
 
«Мені дуже приємно, побувати в своїй рідній школі, що в мене виявилась така можливість. В мене навчається тут сестра, я прийшов її підтримати, так як ви самі розумієте, батько в полоні. Донька переживає його. Дуже приємно, що діти так патріотично настроєні».
 
Молодий хлопець закінчив школу в 2009, за покликом душі обрав собі професію військовослужбовця. Вступив до Харківського інституту танкових військ. Нині має звання лейтенанта, служить на посаді командира взводу, йому підпорядкований 51 боєць 30 –ої механізованої бригади, всі вони вірно стоять в бою за звільнення Української землі від ворога. Хлопець обіцяє повернутися з перемогою.

«Ми не відступимо, тому що, якщо ми відступимо, завтра будуть вони тут, будуть знущатися над цими дітьми. А ми не можемо цього допустити. Житомир є для нас, як берегиня, як наша фортеця, яку ми повинні оберігати, захищати, не давати всякій нечисті прорватися на нашу рідну землю".

Підтримати молодого бійця на зустріч прийшов перший заступник міського голови Сергій Сухомлин. З молодим Сергієм у першого заступника багато спільного – закінчили одні й ті ж навчальні заклади, обидва батька – військові. Сергій Сухомлин зауважив, що неоголошена війна – це загальноукраїнська біда і всі віра та сподівання лише на скоріше її завершення.

«Дай Боже нашим воїнам стійкість і мужність. Ми пишаємося, насправді, гордість розпирає за цих хлопців. Сергій, - звернувся до військового перший заступник міського голови. "Тобі в першу чергу бажаю, повернутися здоровим і неушкодженим. Передавай привіт хлопцям. Щоб з батьком все склалося добре, дай Бог, щоб повернувся живим та здоровим».

Сергію Бучковському передали листи для військових, плетені браслети – обереги, зібрали гроші на необхідні речі та розписали побажаннями український прапор, який, там, в зоні проведення АТО нагадуватиме військовим, що їх чекають на рідній Житомирщині, в рідному місті, живими, здоровими та переможцями.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare