Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464721
Прогноз погоди
У Житомирському державному технологічному університеті вручили студентські квитки
30 серпня 2014 року 20:48
Участь в урочистому заході з цієї нагоди брали голова обласної ради Віталій Француз, в.о. Житомирського  міського голови Любов Цимбалюк, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський.

Очільники міста та області побажали студентам  зарекомендувати себе за роки навчання, аби надалі сприяти розвитку України.

Традиційно  ректор Житомирського державного технологічного університету Петро Мельничук під час урочистостей провів церемонію посівання студентам-першокурсникам на щастя, здоров’я та успішне навчання і  побажав першокурсникам свого вишу стати в майбутньому успішними фахівцями: «695 студентів першого курсу розпочинають цього року навчатися у нашому університеті.  Серед них - майбутні фахівці у галузі економіки та управління, інформаційно-комп’ютерних технологій, менеджери з туризму, механіки та екологи. Приймаючи їх до своїх лав, ми бажаємо їм стати успішними спеціалістами».

В завершення урочистостей з нагоди вручення студентських квитків, студенти вшанували  пам'ять героїв Небесної Сотні й полеглих учасників антитерористичної операції хвилиною мовчання та  випустили у небо голубів.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове