Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482093
Прогноз погоди
У Житомирі курсанти склали військову присягу на вірність українському народові
30 серпня 2014 року 19:56
 
Сьогодні, 30 серпня 2014 року, близько 300 курсантів набору 2012, 2013 та 2014 років Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій склали військову присягу.

На урочистості  завітали голова облдержадміністрації Сергій Машковський,  в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.

«Сьогодні в нашому військовому інституті, велике свято, бо  черговий потужний загін майбутніх офіцерів стає до лав захисників Вітчизни, приймаючи військову присягу. Це справжнє свято не лише для інституту, але й для нашого міста та всієї України. Адже сьогодні ви показуєте всьому світу готовність і здатність нашої держави захистити свою територіальну цілісність і свою незалежність!», – звернувся до майбутніх офіцерів  начальник Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій, генерал-майор Юрій Даник

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк подякувала майбутнім офіцерам за їх життєвий вибір та  наголосила: «Ви складаєте присягу  в нелегкі часи, коли Україна бореться за свою незалежність та територіальну цілісність. Бажаю, щоб усі знання, які ви отримуєте в стінах цього навчального закладу, ви змогли використати для розбудови нашої мирної, вільної, незалежної  та європейської держави України!»
 
Також Любов Цимбалюк висловила вдячність родинам курсантів, які виховали справжніх українців, патріотів своєї держави.

Керівництвом області та міста були вручені цінні подарунки та пам’ятні знаки за особисту мужність та героїзм, проявлені під час виконання спеціальних завдань в ході антитерористичної операції, зразкове виконання військового обов’язку, вірність військовій присязі та високий професіоналізм генерал-майору Юрію Данику та співробітникам військового інституту .

Після складання курсантами військової присяги відбулася демонстрація реагування на напад на військовий об’єкт і дій антитерористичного загону спецпризначення з використанням новітніх засобів моніторингу бойової обстановки та корегування вогню, використання безпілотних літальних апаратів.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare