Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482495
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк: «Гучне святкування Дня міста не на часі»
29 серпня 2014 року 17:16
Сьогодні, 29 серпня 2014 року, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради прийнято рішення «Про відзначення 1130-ї річниці від дня заснування м. Житомира.
 
Секретар Житомирської міської ради Любов Цимбалюк наголосила, що гучні святкування зараз не на часі та зазначила, що кошти заплановані на проведення свята краще спрямувати на допомогу військовослужбовцям та їх сім’ям.

«У зв’язку з тим, що нам на проведення свята потрібно було витратити велику кількість коштів. А гучне святкування, яке повинно було відбутися вартувало б десь до мільйона гривень.Та оскільки до нас звертаються і матері, і самі учасники АТО, які потребують допомоги, ми вважаємо за необхідне використати ці кошти туди, де вони більше потрібні» - зауважила Любов Цимбалюк та висловила сподівання: «Настане той день і той час, коли ми зможемо відсвяткувати наше свято, свято нашого міста».

Відповідно до плану заходів  урочистості  з нагоди відзначення 1130-річниці від дня заснування міста Житомира пройдуть у Житомирському Академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги, де також буде підведено підсумки конкурсу-рейтингу популярності та здобутків «Гордість міста».

Також у Житомирському драматичному театрі в рамках відзначення Дня міста відбудеться благодійний концерт гурту  «Древляни».

«Кошти від продажу квитків на  концерт гурту «Древляни», що відбудеться 11вересня в Житомирському Академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги після закінчення концерту на сцені будуть передані представникам 95-ої аеромобільної бригади» -   зазначила заступник начальника управління культури Житомирської міської ради  Наталія Марчук.
 
Окрім того заплановано проведення  низки патріотичних заходів.
 
План заходів з нагоди відзначення1130-річниці від дня заснування міста Житомира тут.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare