Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477081
Прогноз погоди
Зустріч з дітьми та батьками, які прибули із зони проведення АТО у ЗОШ №17
29 серпня 2014 року 16:20
Саме у цій школі виявили бажання навчатися 47 дітей , які прибули зі Сходу України. Велика кількість дітей, що прибули із соціально напружених регіонів , буде навчатися у 17 школі у зв'язку з тим, що у ній є класи, навчання в яких проводиться російською мовою. Тому навчальний процес у новоприбулих не викликатиме додаткових складнощів.
 
На зустрічі були присутні учні загальноосвітньої школи I-III ступенів №17, батьківська громадськість, секретар міської ради Любов Цимбалюк, заступник міського голови Олександр Бочковський, депутати Житомирської міської ради, голова представництва Об’єднаної Діаспори Азербайджанців України у Житомирській області та випускник ЗОШ №17 Давид Коган.
 
«Мені хотілося б сказати «Раді вітати вас!», але ситуація не дозволяє мені цього зробити. Ми зробимо усе можливе, щоб вам було комфортно і безпечно у Житомирі. Думаю, що навіть перебуваючи у цій залі, ви мрієте, про те, щоб опинитися вдома. Тому сподіваюся і бажаю вам, щоб воєнні дії закінчилися якнайшвидше. Щоб ви повернулися у свої міста , у свої школи, щоб діти сіли за рідні парти. Мирного неба, сімейного щастя та благополуччя. А школярам – легкого навчального року»,- звернулася до присутніх секретар міської ради Любов Цимбалюк.

В рамках зустрічі відбулося знайомство дітей та батьків з педагогічним колективом школи. Також сім’ям була вручена допомога (портфелі, канцелярське приладдя, одяг, взуття). Після завершення зустрічі дітей та батьків гостинно почастували чаєм та солодощами.
 
Станом на 29 серпня 2014 року до ЗОШ  №17 м. Житомира зараховано 55 дітей, що прибули із зони проведення АТО.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare