Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477137
Прогноз погоди
Житомир відзначив День Незалежності України
24 серпня 2014 року 12:12
До урочистостей з нагоди 23-ї річниці Незалежності України долучилися голова Житомирської ОДА Сергій Машковський, голова  Житомирської обласної ради Віталій Француз і заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.
 
На майдані імені С.П. Корольова відбулося покладання квітів до стели героям Небесної Сотні.  Керівники міста та області  разом з громадою, військовослужбовцями й представниками різних релігійних організацій помолилися за Україну.

Заходи до Дня Незалежності продовжились урочистою ходою вулицею Велика Бердичівська. Відбулося покладання квітів до меморіальної дошки М.С. Грушевського, меморіального погруддя В.М. Чорноволу, пам’ятників І.Я. Франку та Т.Г.Шевченку

Біля пам’ятника Кобзарю відбувся мітинг, де з  вітальним словом до присутніх звернулися очільники міста та області. Заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський привітав житомирян зі святом та зауважив, що вперше українці відзначають День Незалежності в надскладний для України період, подякував військовослужбовцям, які боронять незалежність нашої держави на Сході: «Хочу подякувати нашим хлопцям, нашим бійцям , які гідно виборюють нашу незалежність. Сьогодні, коли за межами області питають звідки ви є, і дізнаються, що з Житомира, то відразу згадують нашу 95-ту аеромобільну. Житомир уже асоціюється з вами, наші шановні вояки».

«Ми виборемо нашу Незалежність! Ми єдині, ми згуртовані!»,- наголосив Олександр Бочковський.
 
Керівники області та міста вручили паспорти громадян України юнакам і дівчатам, яким сьогодні виповнилося 16 років.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare