Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482015
Прогноз погоди
Розширена нарада керівників навчально-виховних закладів міста Житомира
23 серпня 2014 року 11:05
22 серпня 2014 року в сесійній залі Житомирської міської ради відбулася розширена нарада керівників навчально-виховних закладів міста Житомира за участі в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк, заступника міського голови Олександра Бочковського,  представників управління освіти Житомирської міської ради, а також керівників закладів освіти та представників батьківського комітету.
 
Про основні здобутки освітньої галузі міста за 2013-2014 навчальний рік, проблеми, тенденції та пріоритети на майбутнє прозвітувала заступник начальника управління освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич.
 
У ході наради в.о. міського голови Любов Цимбалюк подякувала присутнім у залі за плідну та ефективну роботу, а також зазначила, що міська рада та її депутатський корпус до галузі освіти відносяться з великим шануванням, бюджет міста розподіляється достатньо обережно і максимально враховує потреби освіти. За словами в.о. міського голови у  цьому році на освітню галузь було виділено на 4 мільйони більше коштів в порівнянні з минулим.
 
«На сьогодні використано тільки 52 %  коштів, які вам виділені. Не завжди своєчасно проводяться тендери, тому у нас виникають проблеми. Звертаю вашу увагу на те, що кошти потрібно використати»,- зауважила Любов Цимбалюк
 
Цього ж дня кращі із кращих освітян міста за значний внесок у розвиток сфери освіти отримали почесні грамоти виконавчого комітету Житомирської міської ради, Гранти міського голови, нагрудні знаки, подяки та премії конкурсу «Школа року».
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare