Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476490
Прогноз погоди
Заходи до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Житомирі
22 серпня 2014 року 18:16
 
У Житомирі до моменту завершення антитерористичної операції в Україні заборонено  організацію та проведення видовищно-розважальних заходів на території міста. Таке рішення прийнято виконавчим комітетом міської ради.
 
«Не на часі гучні святкування, але ми маємо відзначити День Незалежності України, який сьогодні набув особливого значення. 23 роки тому ми продемонстрували всій спільноті своє бажання і право посісти гідне місце у європейській та світовій співдружності. Нажаль, зараз знову настав час випробування для України», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Керівник міста поінформувала, що 23 серпня  2014 року до Дня Державного Прапора України у Житомирі на майдані ім. С.П.Корольова відбудеться церемонія підняття Державного Прапора, а 24 серпня – відбудуться покладання квітів та молитва за Україну.
 
Любов Цимбалюк також закликала житомирян підтримати ініціативу Президента України П.Порошенка «Наші кольори» та прикрасити свої будинки, офіси, підприємства, організації, автівки національними символами України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare