Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 481394
Прогноз погоди
Броньовик для перевезення поранених поїхав до 95-ої в зону АТО
21 серпня 2014 року 18:03
У зону проведення АТО бійцям 95-ої аеромобільної бригади з Житомира відправився  броньований автомобіль, призначення якого – транспортування поранених. Автівка має рівень захисту класу B7 і розрахована на ефективний захист від сучасної армійської зброї, ручних гранат і вибухових речовин. Цей автомобіль зможе вберегти життя Житомирських десантників, переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин. Розповідає, що разом з благодійниками вдалося купити подібний броньовик, дообладнати, перекрасити його і доправити на фронт:
 
«Сполучення між дислокаціями бригади досить складне, хлопці постійно їздять у відкритих автомобілях або бронетранспортерах. Все це прострілюється. Ми розуміємо що досить багато поранених і питання їх стоїть теж гостро. Для того, щоб дати можливість убезпечити перевезення поранених, виникла така ідея купити броньований автомобіль. Хлопці з Хмельницького відгукнулися на цю пропозицію, допомогли, разом знайшли машину, купили».
 
Благодійник Артем впевнений, що умови перебування військових в зоні АТО бажають кращого. Каже – першочергова задача, максимально захистити здоров’я та життя військових:

«Почули про проблему 95тої бригади і вирішили взяти участь фінансово в придбанні даного автомобіля. Сподіваємося, що це хоч якось допоможе нашим бійцям і збереже кілька життів, хоча б як мінімум».

Загрузити автівку благодійною допомогою приїхав генеральний директор Житомирського картонного комбінату Олег Карпека. Сам, за власний кошт придбав військовим тепловізор, який десантники отримають по приїзду броньовика:

«Ми, так як нам не все одно що відбувається в країні, постаралися зробити все від нас залежне, зараз як би готуємо допомогу нашій 95той бригаді. Допомогли: купили сигарет, загалом, постійно допомагаємо водою, радіостанціями».

Збір благодійної допомоги військовим 95-ої аеромобільної бригади триває. Долучаймося до благородної справи. Україну захищають справжні чоловіки.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare