Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477148
Прогноз погоди
Віра Шелудченко навела порядок у Пенсійному фонді
14 жовтня 2009 року 12:40

В рамках міської програми соціального захисту «Турбота» в Житомирі започаткована система адресної матеріальної допомоги, в першу чергу для малозабезпечених пенсіонерів. Згідно з вимогами закону України для отримання такої допомоги потрібно було надати довідку про розмір пенсії. В управліннях Пенсійного фонду України Корольовського та Богунського районів Житомира майже 2 тижні вирували пристрасті. Літнім людям доводилось багато часу вистоювати в чергах. Виникали проблеми при отриманні довідки для лежачих та хворих пенсіонерів. Письмові звернення міського голови до очільників відповідних управлінь, які не підпорядковані міській владі, не діяли.

Активісти програми «Турбота» 9 жовтня почали збирати підписи під відкритим листом до керівників Пенсійного фонду з вимогою не допускати черг при обслуговуванні пенсіонерів. Міський голова Віра Шелудченко в понеділок 12 жовтня відвідала Богунське районне управління Пенсійного фонду та на імпровізованому мітингу запевнила присутніх в тому, що, по-перше, матеріальна допомога обов’язково буде виплачена, по-друге, отримання довідок не буде проблемою для хворих та літніх людей.

Сотні підписів під відкритим листом та наполегливість міського голови зрушили справу. Пенсійні фонди з 14 жовтня будуть надавати необхідну інформацію централізовано без участі пенсіонерів. Відповідно, черги літніх людей, які нагадували хлібні черги 1962 року, зникнуть.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare