Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482123
Прогноз погоди
«Майбутнє варто планувати»
21 серпня 2014 року 15:57
«Майбутнє варто планувати» - під таким гаслом проходили тренінги та квести у позаміському оздоровчому закладі «Супутник». Упродовж літа тренери та активісти Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Паритет» за підтримки Програми «Здоров'я жінок України» плідно співпрацювали із позаміським оздоровчим закладом «Супутник». Про це поінформувала заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Людмила Сікайло.

"З метою збереження репродуктивного здоров'я, профілактики абортів та хвороб, які передаються статевим шляхом, інформування про сучасні методи планування сім'ї було проведено низку соціальних освітніх тренінгів з означеної тематики, а також квести «Майбутнє варто планувати». Учасники заходів (усіх чотирьох відпочинкових змін) відзначали цікаву форму подачі матеріалу, невимушеність атмосфери, важливість обговорюваної інформації, змістовність роздаткових матеріалів",- зазначила Л.Сікайло.

Організаційну підтримку заходів здійснювало управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare