Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479413
Прогноз погоди
Створення логотипу міста – перший крок в напрямку розробки бренд-буку
21 серпня 2014 року 15:02
 
Склад робочої групи зі створення логотипу Житомира затвердили на засіданні виконкому. Для розробки символу міста до співпраці запрошуються фахівці, фізичні та юридичні особи, які виявили бажання взяти участь у створенні логотипу міста та  подадуть відповідні заяви до 8 вересня.
 
«Спочатку була ідея  замовити розробку бренду Житомира у рекламних агенцій. Але ми дійшли до висновку, що бренд міста – це той символ, який повинен отримати максимально публічне обговорення. На початку вересня громадськості буде представлено логотип. А вже через місяць, з урахуванням пропозицій житомирян, його буде остаточно затверджено на виконкомі. Буде визначений той символ, який найяскравіше уособлюватиме Житомир», – зазначив Сергій Сухомлин.
 
За словами першого заступника міського голови створення логотипу міста – це перший крок в напрямку розробки бренд-буку. Далі буде розроблено загальний перелік нормативних правил, пов’язаних з оформленням фасадів та розміщенням реклами у місті.
 
«На даний момент містом це питання не регулюється комплексно. Ми бачимо заклеєні рекламою вітрини магазинів та фасади історичних будівель. Бренд-бук створюється з метою наведення порядку з рекламою, зовнішнім виглядом архітектурних споруд та задля створення візуальних стандартів, які символізуватимуть наше місто», – розповів Сергій Сухомлин.
 
За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, окремо створений сайт www.ibrand.zt.ua, який буде активним з 22 серпня. На ньому буде розміщено бріф (завдання) на створення логотипу. Заявки приймаються на поштову електронну адресу управління ztmrlogo@gmail.com
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare