Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464627
Прогноз погоди
У Житомирі з офіційним візитом перебуває Львівський міський голова А.Садовий
20 серпня 2014 року 14:56

20 серпня 2014 року Львівський міський голова Андрій Садовий перебуває з офіційним візитом у місті Житомирі. Мета приїзду – обмін досвідом у комплексному розвитку міста та обговорення реформи місцевого самоврядування.

Перша офіційна зустріч відбулася у Житомирській міській раді, де делегацію з міста Львова вітали в.о.міського голови Любов Цимбалюк та перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Л.В.Цимбалюк зазначила, що громада міста Житомира вдячна за візит Львівської делегації та сподівається перейняти досвід розвитку міста.

«Найбільше багатство міста – це його мешканці, а основний скарб -  талановиті і творчі житомиряни»,- зазначила Л.Цимбалюк. Разом з тим, на пропозицію Андрія Садового назвати декілька імен заслужених людей, які є абсолютними авторитетами у місті, зауважила, що назвати декілька імен буде не зовсім правильно: «У нас багато знатних і знаменитих житомирян. Кожен з них – кращий у своїй галузі, Так, є у нас Почесні громадяни міста Житомира, є заслужені працівники різних галузей. Є кращі люди, які найтісніше пов’язали своє життя з нашим містом, своїми героїчними вчинками, діяльністю, звеличують і прославляють його».

Далі керівник міста зауважила, що на разі багато житомирян перебувають у зоні АТО, які щохвилини стоять на варті миру усіх нас. Йшлося і про втрати, які Житомирщина вже понесла, і про підтримку воїнів міською владою та допомогу, яку надає небайдужа громада міста.

Андрій Садовий поцікавився, чому у Житомирі не оголошують вибори міського голови, кількісним складом міської ради та виконкому, найбільшими підприємствами міста. Також керівник міста Львова дав пораду йти шляхом стратегічного розвитку міста: план для міста має бути написаний не закордонними спеціалістами, а групою професіоналів із представників місцевої громади.

У кінці зустрічі керівники міст обмінялися подарунками.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове