Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
На Михайлівській житомиряни вишивають карту України
14 серпня 2014 року 17:43
Сьогодні,14 серпня 2014 року, на вулиці Михайлівській розпочалась Всеукраїнська акція  «Україна разом», в якій об’єднавшись, українці вишиють разом карту України. Організатори планують поставити рекорд за кількістю вишивальників, також сподіваються, що вишита карта висітиме у Верховній Раді України. Дизайнером карти стала вінничанка Юлія Плахтій.

Карту вже вишивали у Вінниці, а 14-15 серпня до акції можуть долучитись житомиряни. Далі полотно передадуть в Рівне. Повністю завершити роботу планують до 30 листопада.

Кожна область на карті  розфарбована в кольори обласного прапора.

Щоб представники національного реєстру рекордів України змогли зафіксувати рекорд, організатори фіксують кожного учасника, який зробив хоча б один хрестик на фотознімках.

Сьогодні акція проходила під звуки патріотичних пісень у виконанні духового оркестру Палацу культури.  Активістами також організований куточок, де діти можуть написати листи для військових, потім дитячі листи та відбитки долонь будуть передані військовослужбовцям, які беруть участь в АТО. Також бажаючі могли пожертвувати кошти на потреби українських військових.

Поки дорослі вишивають, дітей пригощають  солодощами, пропонують взяти участь у творчих майстер-класах. На сцені також пролунали виступи житомирських поетес Марії Хімич та Олени Котик.

Організатори запрошують до дійства усіх бажаючих.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare