Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 475651
Прогноз погоди
Вірменська община допомагає військовослужбовцям
13 серпня 2014 року 16:28
13 серпня 2014 року у прес-центрі міської ради відбулася зустріч, де  представники вірменської общини Житомирської області "Еребуні" передали кошти на лікування 4 поранених військовослужбовців, які виконували свої службові обов’язки під час проведення антитерористичної операції.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський подякував вірменам за підтримку військових та зауважив, що житомирська громада – єдина: «Не залежно від походження, від мови, якою спілкуємося, ми – єдині: у щасливу хвилину і у важкі часи».

Фінансову допомогу передали родичам військовослужбовців, які отримали поранення у зоні АТО.

Голова вірменської общини Грант Даян зазначив: «Вірменська громада вкотре вирішила зробити свій вклад і допомогти. Це чергове зібрання на підтримку українських військових. Ми – єдині, ми разом, ми пліч-о-пліч будемо стояти з сім’ями військових».

Також він поінформував, що громада «Еребуні» і надалі планує допомагати людям, які приймають участь в АТО, їх сім’ям, підтримувати дух єдності України.

Виконавчий Директор вірменської общини «Еребуні» В.Петросян  вважає військовослужбовців  95-ої аеромобільної  бригади   цвітом  української нації, елітою Збройних Сил України: «Природно, що ми не можемо залишатися осторонь. Ми зобов’язані допомагати їм, чим можемо, адже це все робиться за нас, за нашу спільну Батьківщину!».

Рідні поранених воїнів звернулися зі словами вдячності до вірменської громади: «Від імені родичів, кому надали допомогу, хочемо подякувати вам. Багатьох ця біда об’єднала, дуже багато відгуків, повідомлень з підтримкою нам приходить від житомирян та іноземців. Нашим хлопцям дуже важлива, звичайно, й фінансова допомога, але й моральна підтримка теж».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове