Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464638
Прогноз погоди
У Житомирі обмежили проведення розважальних заходів
13 серпня 2014 року 13:27
Виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв ряд рішень, що діють на період проведення Антитерористичної операції в Україні.
 
Зокрема, рішенням від 06.08.2014 №326 «Про додаткові заходи безпеки та дотримання громадського спокою» на території міста Житомира до моменту завершення антитерористичної операції заборонено використовувати піротехнічні засоби (феєрверки, петарди, ракети та інші вибухові пристрої). Контроль за виконанням даного рішення покладено на Житомирський МВ УМВС України в Житомирській області, групу  організації служби РМО УДСО при УМВС України в Житомирській області.

Рішенням від 06.08.2014 №327 «Про організацію та проведення культурно-масових заходів у м. Житомирі на період дії Антитерористичної операції в Україні»  заборонено  організацію та проведення видовищно-розважальних заходів на території м. Житомира, за виключенням заходів, спрямованих на підтримку української армії та учасників бойових дій на Сході держави.

Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, іншим юридичним та фізичним особам рекомендовано узгоджувати проведення у м.Житомирі заходів політичного, культурно-мистецького, просвітницького, спортивного, релігійного, рекламно-інформаційного характеру з управлінням культури міської ради, шляхом надання організаторами детального плану-сценарію, із зазначенням мети та результату проведення заходу, плей-листу.

Також даним рішенням запропоновано ДСНС України в Житомирській області заборонити проведення святкових салютів та використання піротехнічних засобів під час проведення культурно-масових заходів.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове