Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482348
Прогноз погоди
Відбувся аукціон з продажу об’єкта по вул. Київській,10
12 серпня 2014 року 16:14
Сьогодні, 12 серпня 2014 року, відбувся аукціон з продажу об’єкта, що знаходиться за адресою: вул. Київська,10 та перебуває на балансі комунального  підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне  підприємство №3»  Житомирської  міської  ради. Загальна площа –  734,4 кв.м. Приміщення розташовані в двоповерховій цегляній будівлі, займають частину першого поверху та другий поверх, мають окремий вхід з вулиці Київської та  були введені  в експлуатацію до 1917 р.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин привітав учасників та зазначив, що це вже черговий акціон: «Для нас у приватизації  власності територіальної громади аукціон є пріоритетною формою продажу комунального майна, оскільки вона передбачає змагальність учасників, конкурентний продаж і можливість підвищення ціни».

Сергій Сухомлин також висловив сподівання, що за результатами аукціону об’єкт набуде ефективного господаря, який зможе вкласти кошти в  поліпшення його стану, внаслідок чого у центральній частині міста Житомира з’явиться новий цікавий  та привабливий об’єкт нерухомості.

Також С.Сухомлин побажав успіху учасникам аукціону, а майбутньому власнику, який придбає приміщення на вул. Київській, швидше привести його до належного стану, отримати повернення вкладених інвестицій та покращити зовнішній вигляд центральної частини міста.

Торгам передувала значна передприватизаційна робота, проведена відділом по  управлінню та приватизації комунального майна департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.
 
У результаті аукціону нежитлові  приміщення були реалізовані за 1 008 144 грн. з ПДВ.
 
Директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір зазначила: «Ті об’єкти, які вже було приватизовано раніше, виглядають дійсно привабливо, бо  приватний власник, володіючи коштами, може дозволити собі значно покращити об’єкти нерухомості міста».
 
Також В.Краснопір поінформувала, що у цьому році до продажу на аукціоні було заплановано 5 об’єктів, 3 з яких вже продано, а 2 об’єкти по вул. Бердичівській, 9, та Крошенській, 45 теж можуть скоро віднайти нових власників.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare