Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465093
Прогноз погоди
Під час 10-денної відпустки своє весілля відсвяткував боєць 95-тої бригади
12 серпня 2014 року 11:05
Владислав та Марина разом вже майже 4 роки. Познайомились під час навчання в коледжі і вже тоді зрозуміли, що створенні один для одного. По закінченні навчального закладу, Влад пішов на контракту службу, вже за декілька місяців зробив пропозицію руки та серця своїй коханій, тільки почали планувати весілля, хлопця мобілізували і з початку квітня разом із всіма бійцями 95-ої аеромобільної Влад брав участь в зоні проведення АТО. Каже, вся організація весілля лягла на плечі нареченої: "Я в організації брав участь тільки до від'їзду, а так в основному всім Марина займалась. Але каблучки ще самі встигли вибрати разом, а так, в основному все вона робила".

На власне весілля Владислав приїхав за два дні, перша відпустка з весни. На свято та час проведення з коханою у хлопця лише 10 днів. Та молодята, кажуть, не журяться, весілля переносити або відміняти навіть і не думали. Марина повністю підтримує вибір Влада, чекати буде скільки потрібно: "Він сам знає що правильно. Якщо він вважає за потрібне туди поїхати, я заперечувати йому не маю права. Я його просто підтримаю і буду йому давати хороший бойовий дух, щоб він знав, що я у нього вірю і йому там з цим буде значно легше".

Вибір Влада підтримує і батько нареченої. Каже, що переживає, але своїм зятем пишається: "Він як справжній мужик зробив той вибір який він вважає за потрібний, я його підтримую".
 
Молядята розписалися, обвінчалися, відпустку Влада розпланували по годинам. Сподіваються на скоріше завершення війни. Марина впевнена, всі думки матеріалізуються: "Вірю, вірю в те, що все буде добре, вірю в те, що воно скоро закінчиться. Навіть не знаю як сказати, просто сподіваємося на позитив і думаємо тільки про хороше, тому що думки матеріалізуються. Краще налагоджувати в собі хороший бойовий дух".

"Я в ній впевнений на всі 100%. я знаю, що буде чекати і все буде добре" ,- зауважує Владислав.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове