Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464438
Прогноз погоди
Юні житомиряни – переможці конкурсу-фестивалю «Всі ми діти твої, Україно!»
12 серпня 2014 року 09:40
Вихованці Житомирського центру творчості дітей та молоді брали участь у VIII Міжнародному конкурсі-фестивалі «Всі ми діти твої, Україно!» під час тематичної зміни «Україна – єдина родина» у таборі «Молода гвардія».
 
Як зазначила керівник старшого хору «Струмочок» Житомирського міського центру творчості дітей і молоді Олени Малиновської, атмосфера конкурсу була пронизана патріотизмом: «Табір відвідали понад 1500 дітей з різних куточків України.  Відпочивали і діти зі Сходу. Виступи дітей були присвячені темі миру і любові до рідного краю. Наші діти отримали творчий і насичений відпочинок».

У рамках фестивалю «Всі ми діти твої, Україно!» відбувся конкурс. Наші діти посіли 1 місце серед вокальних колективів. Аделіна Міщенко - вихованка студії естрадного співу, виконувала пісню «Вірую», що стала популярною та виконувалася протягом усієї зміни – слова вивчили усі вожаті та відпочиваючі.

Автор пісні «Вірую», директор ЦТДіМ Микола Полівода зауважив, що вона написана під час війни в Іраку: «Пісня написана давно. Після війни в Іраку,були Лівія та Сирія. Ніхто не міг і думати, що вона стане актуальною у зв’язку з подіями на території України. «Вірую» - актуальна для кожної дитини, яка мріє, щоб був мир і земля загоїла рани, сподівається, що люди знайдуть спільну мову, аби не було війни».

Директор Центру Микола Полівода зазначив, що у цьому році ЦТДіМ виповнюється 80 років. Цей позашкільний навчальний заклад має 2500 вихованців  та слухачів, налічується 137 груп. Серед колективів міського центру творчості 10 народних колективів, 4 – зразкові. 60 педагогів, з них 12 відмінників освіти працюють у Центрі. «Кожен шостий житомирянин – вихованець Центру», - з гордістю поділився М.Полівода.

Вихованки Центру Ліля Кухарець та Валерія Боднарчук зізнаються, що попри втому від безперервних репетицій та виступів, «Молода Гвардія» подарувала дітям радісні зустрічі, враження, хороший настрій та друзів. «Атмосфера фестивалю була настільки піднесена, що надихала на написання поезії. Фестиваль, пісня об’єднали нас усіх!», - поділилися дівчата.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове