Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464541
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк: Тільки спільно, тільки разом – громада та влада підтримаймо українську армію
11 серпня 2014 року 20:26
За ініціативи  в.о. міського голови Любов Цимбалюк 11 серпня було відправлено військовим черговий автомобіль з продуктами харчування, предметами особистої гігієни та іншим товаром. Відразу  із Житомира у супроводі представників міськвиконкому та депутатського корпусу вантаж з гуманітарною допомогою вирушив на Схід у зону АТО.

Житомирянами зібрано для військових у зоні дій АТО близько 2 тонн продуктів та предметів першої необхідності – різні крупи, макаронні вироби, цукор, питну воду, консерви, овочі, тушонку, чай, цукерки, олію, інші продуктові набори тривалого зберігання, засоби гігієни тощо. До збору активно долучилися продавці та підприємці житомирського ринку «Тетерів». Як зазначила приватний підприємець Наталія Мазанова, яка допомогла організувати збір продуктів на ринку, вони вже не вперше збирають допомогу та відправляють продукти на Схід.

Влада міста підтримує військових постійно. Питання допомоги родинам та військовим зараз номер один для депутатів міської ради, членів міськвиконкому.  В.о. міського голови Любов Цимбалюк не афішує скільки особисто нею було надано допомогу військовим. За її словами, благодійність - це коли про неї голосно не говорять.

«Взагалі не на стільки принципово, що конкретно передається, – зазначила Любов Володимирівна, – насамперед потрібна увага тим людям, які знаходяться в Зоні АТО, захищають нашу державу, нас, наших дітей. Дуже важливо, що до них їдуть, вони відчувають, що люди, які тут, на місці небайдужі».

Любов Цимбалюк щиро дякує всім житомирянам, підприємцям, депутатам, членам міськвиконкому, які здавали і збирали кошти на продукти харчування.  «Окрема вдячність всій громаді міста, яка поставилась з розумінням до даної проблеми, – акцентувала вона, – Сьогодні ми як ніколи маємо бути єдиними та спрямованими в усіх своїх справах, адже людське життя не має ціни, а мир – це найдорожче, що у нас є. Тільки спільно, тільки разом – громада та влада – підтримаймо українську армію».

Разом з гуманітарною допомогою вже вкотре відправляється комунальна газета «Місто», у якій постійно висвітлюється військова тематика, а нещодавно військовим був присвячений весь номер. В.о. міського голови подякувала головному редактору газети Тетяні Пашкевич за підтримку «словом» та ініціативу.
 
Розуміючи, що нашим хлопцям, котрі нині перебувають у зоні проведення АТО, потрібна допомога, влада й громада консолідується і спільними зусиллями допомагає у придбанні  необхідних речей для військових. Цим житомиряни проявляють свій патріотизм, високу свідомість та неабияке бажання швидше жити у мирній країні.

«Ми зібралися везти гуманітарну допомогу нашим бійцям, які відстоюють незалежність України. Це добре, коли громада долучається та допомагає їм чим може та як може», - зазначив депутат міської ради Юрій Ткаченко.

«У цей складний для країни час потрібно допомагати нашим землякам та взагалі військовим з усіх регіонів, які захищають нас. Назвати це допомогою – складно, це громадянський обов’язок кожного з нас», - прокоментував член міськвиконкому Віктор Шуляр, який разом з колегами відправився у зону АТО.

Збір гуманітарної допомоги військовим триватиме стільки, скільки буде необхідність, але краще, щоб її не було… Хай же вони повертаються швидше неушкодженими додому, де їх так чекають близькі та рідні.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове