Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477295
Прогноз погоди
Боєць АТО: «Ми переможемо! З нами вся Україна!»
11 серпня 2014 року 13:14
9 серпня 2014 року у мікрорайоні «Польова» міста Житомира пройшла благодійна акція на  підтримку Української Армії. У ході зустрічі відбулися виставка робіт дітей Центру науково-технічної творчості та ГО «АРТ-село», концертна програма для присутніх, написання листів і дитячих малюнків та збір коштів на потреби наших бійців, які несуть службу в зоні АТО.

Зібрання розпочалося хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих українських воїнів.

Поранений у зоні АТО військовослужбовець, який наразі проходить реабілітацію, виступаючи перед присутніми, мало говорив про себе, а щиро дякував усім, хто надає допомогу Українській армії: «Ми хочемо подякувати  вам за підтримку: матеріальну та моральну. Ми є і ми вірні присязі. Ми переможемо, тому що з нами вся Україна! Ми стоїмо там за свій народ, за свої сім’ї, за вас!»

Депутат міської ради Олександр Радько, виступаючи перед присутніми, подякував волонтерам, які постійно підтримують бійців: «Вони знайшли усе, щоб одягнути і нагодувати наших героїв, захистити їх бронежилетами, касками, забезпечити усім необхідним, без чого неможливе проведення АТО».

Він також вручив подяки виконавчого комітету міської ради двом  військовослужбовцям за вияв мужності, вірності присязі та виконання загальнонаціонального обов’язку в захисті державного суверенітету.

«Несучи службу в зоні АТО, Ви щохвилини зберігаєте мир і для кожного житомирянина. Вся громада розуміє, що Ви виконуєте священний обов’язок, відстоюючи незалежність України та її конституційний лад, захищаючи суверенність і цілісність нашої держави. Я думаю, що цим героям повинна бути слава і пошана, підтримка не лише від державних структур, а й від людей, від народу. Поки народ і армія єдині. Цей народ – нездоланний. Ця армія – нездоланна», - зауважив О.Радько.
 
До акції долучилися як діти, які написали військовим листи та зобразили мирне життя у своїх малюнках, так і дорослі, які матеріально підтримали військовослужбовців – зібрали кошти на потреби бійців, які знаходяться у зоні АТО.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare