Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482277
Прогноз погоди
До 1130-річниці Житомира може побачити світ нове видання – проспект «Душа і серце міста»
7 серпня 2014 року 17:31
32 сторінки про історію вулиці Михайлівської – єдиної пішохідної вулиці міста Житомира, об’єднані у проспект «Душа і серце міста». Таке видання може побачити світ уже до Дня міста Житомира.

Про це сьогодні йшлося на робочій нараді заступника міського голови Олександра Бочковського, автора книги Георгія Мокрицького із керівниками закладів, організацій, що здійснюють свою діяльність на вул. Михайлівській.

«Ще 20 років тому я разом із Миколою Кострицею напрацювали матеріали з історії вулиці Михайлівської. Час іде, і на сьогодні, уже, нажаль, немає мого колеги, але може побачити світ нове видання – проспект «Душа і серце міста», - зазначив Заслужений журналіст України, член Національної cпілки архітекторів України, почесний член Національної спілки краєзнавців України, голова обласної організації Українського Товариства охорони пам'яток історії та культури, почесний президент Малої Академії Краєзнавців Георгій Мокрицький.

Автор роботи сподівається, що книга з’явилась в світ за підтримки міської ради та сприяння підприємців  м. Житомира.

Заступник міського голови Олександр Бочковський, у свою чергу, подякував усім присутнім на робочій нараді за підтримку культурних проектів та зазначив, що видання  буде гарним подарунком для всіх мешканців та гостей міста  до 1130-річниці Житомира.

«У нас чудове місто з багатою історією, і таке видання – це скарб для кожного, хто хоч раз бував у місті Житомирі та пройшовся вулицею Михайлівською. Це та вулиця, яка знає історію кожного з нас, проте деякі сторінки її історії досі залишаються загадкою», - зауважив О.Бочковський.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare