Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477296
Прогноз погоди
«Сонечко» представлятиме Україну у Європі
6 серпня 2014 року 16:31
Юні артисти хореографічного ансамблю «Сонечко» вирушили сьогодні, 6 серпня 2014 року, вирушили у поїздку до Європи. Житомиряни виступатимуть у Польщі, Австрії та Італії.

«Наші артисти представлять спеціально підготовлену програму патріотичного й національного спрямування. Традиційно виступи супроводжуються використанням української символіки: звучатиме Гімн держави, український одяг та прапори, гасла «Слава Україні!», «Україна – це Європа!» та «Слава українському народу!», - повідомив директор школи Михайло Гузун.

Незважаючи на ситуацію, що склалася у країні, в обласному та міському бюджетах віднайшли необхідні для поїздки кошти, адже виступатимуть наші таланти також у Відні, в українській амбасаді 24 серпня на День Незалежності України. Там зберуться дипломати 50 країн світу. Художній керівник колективу Михайло Гузун переконаний, що виступи талановитих дітей – це найкраща реклама України.

Побажати гарного відпочинку дітям та достойно представити Україну за кордоном прийшла в.о.міського голови Любов Цимбалюк: «Бажаю вам гарно відпочити та набратися позитивних емоцій, зустріти нових друзів. Нових вам перемог!».

Л.Цимбалюк також зазначила, що міська влада підтримує участь творчих колективів міста у різноманітних фестивалях та виступах, адже це є показником розвитку культури і творчості громади.

Також керівник міста висловила сподівання, що до повернення вихованців «Сонечка» на Батьківщину, в Україні пануватиме мир.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare